Polen - søndag den 20. marts 2016


Cotbuss i Tyskland

Tilbage

Så er vi på den første store tur i vores nye autocamper. Da Alex ikke er begyndt at skrive endnu, starter jeg. Så må vi se.

Vi have bestemt, at vi ville køre, når vi var færdige søndag morgen og sådan blev det. Kl. 8:30 kørte vi hjemmefra. Vi var ikke nået langt, før vi var kommet i tanke om de først par ting, vi manglede. Men man kan jo også handle undervejs.

Brugsen i Erritsø havde desværre sporet deres rotte igen, så vi fik ikke vores yndlings rugbrød med.

Søndag blev det til 689 km. Så er vi da ligesom i gang! Vel forbi Berlin og tæt på den Polske grænse, havde Alex fundet en plads i Cottbus, hvor der kunne være 12 autocampere med vand, strøm og det hele. Pladsen var bare ikke åben så tidligt på året. Men det fandt vi nu først ud af dagen efter. Lige ved siden af pladsen var der nemlig en stor parkeringsplads til en Dyrepark, og der i den ene ende kunne der fint være 12 vogne. Dog kunne vi hverken se strøm eller vand, men det stod vi heller ikke lige og skulle bruge.

Dyreparken lå i et kæmpe parkområde, så på med støvler og regntøj og gå en tur. Man ved jo aldrig, om der skulle gemme sig en påskeøl derude sammen med haren.

Det vi kom til at gå rundt i, var engang en have, hvor der var lavet skulpturer af jord og en masse små vandløb. Der var da også lige et lille slot med tilhørende kro, hvor man kunne få slukket tørsten og stillet sulten, så det var ikke så ringe endda.

Klokken 20:15 lå vi under dynen, godt trætte.

1